CHRISTIANIA NORDSTRAND

Velkommen til Christiania Barnehave Nordstrand! Barnehagen holder til i rolige og barnevennlige omgivelser i Nordstrand bydel og har kort vei til grøntområder. Vi benytter oss i stor grad av musikk, kunst og drama som formidlingsmetode i vårt pedagogiske arbeid med barna. Våre grunnverdier er kjærlighet, kreativitet og humor. Vår visjon er at alle barn skal få oppleve det unike i seg selv.

Barnehagen er delt inn tre avdelinger.

Sol: 18 barn i alderen 3-6 år og 3 voksen.

Måne: 18 barn i alderen 3-6 år og 3 voksen.

Stjerne: 15 barn i alderen 1-3 år og 5 voksne.

Vi har 12 åresverk i grunnbemanning fordelt på 1 daglig leder, 5 pedagoger og 6 barne og ungdomsarbeidere og assistenter.

I tillegg har vi 40% kjøkken assistent.

Mattilbudet i barnehagen: Barna serveres et varmt og et knekkebrød måltid hver dag samt frukt og grønt. Vi har kjøkkenassistent tirsdag, onsdag og fredag.

Vi har en meny som rulerer hver fjerde uke med gode sunne alternativer til barna.

Våre styringsdokumenter:

Link til barnehagens hjemmeside på Oslo kommune

Årsplan 2020-2021

vedtekter 01.08.18